Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с бекон и лук

Спагети с бекон и лук

ЦветаЦвета
Новак
2586690
Спагети с бекон и лук1 / 2
23/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3-4
"Бърза вечеря, с която дори начинаещите кулинари ще се справят за минути при това с голям успех"

Необходими Продукти

  • спагети - 1 пакет
  • бекон - 150 грама
  • домати - 3 броя настъргани на едро ренде
  • кашкавал - 100 г, настърган
  • зехтин - 60 мл.
  • лук - 1 глава
  • сол - на вкус
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в подсолена вода, в която са сипани 2 лъжици зехтин и се отцеждат.

Загрява се мазнина и в нея се запържват нарязаните бекон и лук и червения пипер.

Прибавят се доматите и се вари около 15 мин. Когато сосът е готов, се заливат спагетите и се поръсват с кашкавала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ани
Ани
Зехтина не се слага при варенето,така спагетите не поемат соса добре.
26.12.2014 23:07
1